Om våra produkter

Det handlar om högkvalitativa frukt och bär destillat från en producent, "Prinz", Österrikes största familjeägda destilleri, där man arbetar i fjärde generationen med att tillverka snaps och likör av naturliga råvaror. 2:e juli 2012 hade vi premiär på Systembolaget med en fatlagrad Williamspäronsnaps - Prinz Alte Williams-Christ-Birne (nr 86056) samt Fläderlikören - Prinz Holunder-Blüten Fläderlikör (nr 86967)

I april 2014 lanserarade vi vår 13:e produkt, en traditionell österrikisk hussnaps - Prinz Hausschnaps (nr86973) och fler är på väg. Enklast finner man produkterna på systembolagets hemsida, genomdenna länk/  att ange söktermerna: ”österrike prinz"

Produkterna har fått ett väldigt bra mottagande. Vi har fått flera restaurangkunder med stjärna i Guide Michelain, bl a 28+, Thörnströms kök, Leif Mannerström. Även kunder som Liseberg, kunder i Sälen, Tällberg, Stockholm, mm. Produkterna serveras inte enbart som dryck, utan används även i matlagningen. 

… det som utmärker produkterna är att de även står bra på egna ben med fylliga frukt/bäraromer, serverade i rumstemperatur..  Eller som några bekanta uttryckte det….det här är inga snaps-snapsar, utan "smutt-snapsar" - man sitter med sina 2 cl dryck och njuter en lång stund av smak och doft av hallon, päron, blåbär, rabarber, aprikos, körsbär, hasselnöt, m fl.
Överst på sidan